Kragujevačko Srce Arapima u slast

Bez autora
Aug 08 2011

Kafe poslastičarnice sa kragujevačkim slatkišima biće otvorene u Bahreinu, Saudijskoj Arabiji, Kuvajtu, Kataru, UAE, Omanu, Maroku i Alžiru. Sprema se proboj i na severnoameričko tržište. Američka kompanija Red Hart, sestrinska firma preduzeća Srce iz Kragujevca, potpisala je sa arapskom firmom Larouč Kembls Internešenel iz Bahreina ugovor o otvaranju lanca kafe poslastičarnica Srce u osam arapskih zemalja. Vlasnik preduzeća Srce Vladislav Avramović izjavio je da će kafe poslastičarnice biti otvorene u Bahreinu, Saudijskoj Arabiji, Kuvajtu, Kataru, Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Omanu, Maroku i Alžiru. Prva u lancu kafe poslastičarnica Srce biće otvorena 1. novembra u Bahreinu, a sledeća u Saudijskoj Arabiji do kraja godine. Ugovorom se arapski partner obavezao da u svakoj od tih zemalja otvori najmanje po jednu Srce kafe poslastičarnicu. Pored kafe poslastičarnica, u svakoj od osam arapskih zemalja biće otvorena po jedna radionica, koja će po originalnoj recepturi Srca proizvoditi sladolede, torte, tople čokolade i ostale proizvode iz asortimana kragujevačkog preduzeća.

Kragujevačko Srce Arapima u slastKafe poslastičarnice sa kragujevačkim slatkišima biće otvorene u Bahreinu, Saudijskoj Arabiji, Kuvajtu, Kataru, UAE, Omanu, Maroku i Alžiru. Sprema se proboj i na severnoameričko tržište.

Američka kompanija Red Hart, sestrinska firma preduzeća Srce iz Kragujevca, potpisala je sa arapskom firmom Larouč Kembls Internešenel iz Bahreina ugovor o otvaranju lanca kafe poslastičarnica Srce u osam arapskih zemalja.

Vlasnik preduzeća Srce Vladislav Avramović izjavio je FoNetu da će kafe poslastičarnice biti otvorene u Bahreinu, Saudijskoj Arabiji, Kuvajtu, Kataru, Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Omanu, Maroku i Alžiru.

Prva u lancu kafe poslastičarnica Srce biće otvorena 1. novembra u Bahreinu, a sledeća u Saudijskoj Arabiji do kraja godine, rekao je Avramović.

Ugovorom se arapski partner obavezao da u svakoj od tih zemalja otvori najmanje po jednu Srce kafe poslastičarnicu.

Pored kafe poslastičarnica, u svakoj od osam arapskih zemalja biće otvorena po jedna radionica, koja će po originalnoj recepturi Srca proizvoditi sladolede, torte, tople čokolade i ostale proizvode iz asortimana kragujevačkog preduzeća.

U prve dve kafe poslastičarnice i radionice u Bahreinu i Saudijskoj Arabiji će arapski partner investirati oko milion evra.

Pored tog posla, Srce sa američkim partnerom privodi kraju pregovore o otvaranju prve kafe poslastičarnice na severnoameričkom kontinentu, u Torontu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik